Empresa de bandes transportadores a Barcelona

A la nostra empresa de Barcelona som especialistes en la manipulació, reparació i muntatge de bandes transportadores.

empresa bandes transportadores

Vam fundar BT OMNISERVICE l'any 2012, amb un personal format per professionals amb més de 20 anys d'experiència al sector de la manipulació, reparació i muntatge de bandes de PVC, PU, silicona, i en general, per bandes transportadores enfocades al sector industrial.

Els productes i serveis que ofereix la nostra empresa de bandes transportadores a Barcelona estan presents a pràcticament tots els sectors productius i logístics: emmagatzematge, alimentació, sector agroalimentari, reciclatge, sector farmacèutic...

Des de la nostra obertura com empresa de bandes transportadores a Barcelona hem anat evolucionant i actualment oferim un servei integral i personalitzat per a cada client.

A la nostra empresa de bandes transportadores a Barcelona, el client trobarà l'assessorament tècnic i de I+D per tots els nostres productes i serveis.

Com empresa de bandes transportadores a Barcelona ens hem especialitzat per tot tipus de recobriments i manipulacions de corretges i bandes, així com en vulcanitzats de goma i fundes de PVC per tot tipus de rodets.

Un servei integral a la mida de cada empresa o indústria

 BT OMNISERVICE

C/Industria S/N
Polígono Industrial Les Vives

 Direcció comercial

Sant Vicenç de Castellet
Barcelona

 Formes de contacte

938 333 556
comercialbtomniservice.com