Classes de bandes transportadores

Treballem amb diferents cintes depenent del producte i sector

Existeixen tantes classes de bandes transportadores com sectors productius. D'aquesta manera, des de les nostres instal·lacions a Barcelona, fabriquem cintes per a qualsevol empresa, adaptant els nostres serveis a cada producte o sector per a garantir un servei de qualitat als nostres clients.

Els nostres tècnics especialistes compten amb l'experiència necessària en muntatges i reparacions in situ en aeroports, centres logístics, cadenes de manipulació de productes, centres comercials, indústries alimentàries en general, instal·lacions de reciclatge... Realitzem un suport integral a escala nacional.

Fabriquem cintes de diversos materials perquè s'adaptin a cada sector. Entre ells el PVC, un dels més demandats a causa de la seva àmplia versatilitat, bona resistència i preu competitiu.

Un altre material molt emprat és el poliuretà, ja que posseeix una gran flexibilitat i bona resistència al desgast, els talls i els impactes. Per part seva, el polièster combina característiques dels plàstics i dels elastòmers, mentre que les bandes de silicona resisteix com cap a les altes temperatures.

Per a quins sectors treballem?

A BT Omniservice fem bandes transportadores per a qualsevol sector. Depenent el tipus de producte que es treballi, els materials de fabricació hauran de ser els uns o els altres. Aquests són els principals sectors per als quals treballem:

Alimentació

Per a fruites i verdures, fleca, carn, peix i marisc, xocolata... Les nostres bandes s'adapten a les necessitats de cada procés de producció, sempre amb la higiene i seguretat per davant. Entre les seves característiques està la resistència a olis, al tall o l'abrasió.

Indústria

En aquest sector s'agrupa el tèxtil, la fusta, el metall, la ceràmica o l'automoció. Els processos de producció d'aquests sectors necessiten materials resistents a l'abrasió, als olis minerals o químics i que comptin amb propietats purament industrials.

Agroindústria

En els sectors agrícoles o similars trobem bandes transportadores per a tabac, sucre, viticultura... Cintes fortes, robustes i amb gran resistència que s'adapten a les condicions de treball de cada sector, a més de complir amb les regulacions alimentàries.

Altres

Les aplicacions de les bandes transportadores són infinites. En les nostres instal·lacions també produïm per a aeroports, centres de distribució i magatzematge o fàbriques de reciclatge, entre altres, oferint sempre les millors prestacions: qualitat, eficiència i durabilitat.

Contacta amb nosaltres

Les bandes transportadores tenen infinitat d'aplicacions, grandàries, formes i gravats, en funció del sector al qual es vagin a dirigir. S'utilitzen per a transportar mercaderia i productes que requereixen major estabilitat.
Les cintes s'adapten a cada indústria i en el nostre catàleg podràs comprovar la que millor s'ajusta a les teves necessitats de producció.
Consulta el nostre catàleg

Bandes transportadores
Bandes transportadores
S'utilitzen en multitud de sectors, sobretot per al transport, i tenen diferents amples i gruixos.
Tenen diferents aplicacions especials com a manipulació d'aliments, productes fràgils, transport en general o posicionament lineal. S'adapten perfecte a les necessitats de les diferents indústries.
Consulta el nostre catàleg

Corretges
Corretges
Les ones sobre la superfície de les bandes transportadores esmorteeixen possibles cops del producte. D'aquesta manera, s'evitaran danys. Generalment s'utilitzen en alimentació, sobretot per al transport de fruita.
Aquest tipus d'ones pots personalitzar se en funció de les necessitats de la teva producció: pes, altura, color, gruix d'ona, perfils, vores de contenció...
Consulta'ns i t'assessorem

Protecció
Protecció
Els recobriments estan pensats per a maquinària del sector de l'envasament, tracció de paper, embalatge... Tant en recobriment de corretges com el vulcanitzat de corrons.
Cautxú natural, linatex, poliuretà, silicona... Nosaltres ens encarreguem de personalitzar tot per a ajustar el producte final a les teves necessitats i les de la teva producció.
Coneix els nostres productes

Recobriments
Recobriments
Les telers s'utilitzen per a diferents sectors industrials, entre ells el sector tèxtil, com a obridor i mesclador. També per a uns certs components en automoció.
Existeixen aplicacions específiques com pot ser la del sector lanero, per a facilitar el transport de llana mullada.
Consulta'ns la disponibilitat i t'ajudem

Telers
Telers
Un dels sistemes d'unió més comunes són les grapes de plàstic. Serveixen per a unificar dues peces de la cinta transportadora entre si.
Contacta'ns si necessites un producte concret

Unions
Unions