Classes de bandes transportadores

Treballem amb diferents cintes depenent del producte i sector

Existeixen tantes classes de bandes transportadores com sectors productius. D'aquesta manera, des de les nostres instal·lacions a Barcelona, fabriquem cintes per a qualsevol empresa, adaptant els nostres serveis a cada producte o sector per a garantir un servei de qualitat als nostres clients.

Els nostres tècnics especialistes compten amb l'experiència necessària en muntatges i reparacions in situ en aeroports, centres logístics, cadenes de manipulació de productes, centres comercials, indústries alimentàries en general, instal·lacions de reciclatge... Realitzem un suport integral a escala nacional.

Fabriquem cintes de diversos materials perquè s'adaptin a cada sector. Entre ells el PVC, un dels més demandats a causa de la seva àmplia versatilitat, bona resistència i preu competitiu.

Un altre material molt emprat és el poliuretà, ja que posseeix una gran flexibilitat i bona resistència al desgast, els talls i els impactes. Per part seva, el polièster combina característiques dels plàstics i dels elastòmers, mentre que les bandes de silicona resisteix com cap a les altes temperatures.

Per a quins sectors treballem?

A BT Omniservice fem bandes transportadores per a qualsevol sector. Depenent el tipus de producte que es treballi, els materials de fabricació hauran de ser els uns o els altres. Aquests són els principals sectors per als quals treballem:

Alimentació

Per a fruites i verdures, fleca, carn, peix i marisc, xocolata... Les nostres bandes s'adapten a les necessitats de cada procés de producció, sempre amb la higiene i seguretat per davant. Entre les seves característiques està la resistència a olis, al tall o l'abrasió.

Indústria

En aquest sector s'agrupa el tèxtil, la fusta, el metall, la ceràmica o l'automoció. Els processos de producció d'aquests sectors necessiten materials resistents a l'abrasió, als olis minerals o químics i que comptin amb propietats purament industrials.

Agroindústria

En els sectors agrícoles o similars trobem bandes transportadores per a tabac, sucre, viticultura... Cintes fortes, robustes i amb gran resistència que s'adapten a les condicions de treball de cada sector, a més de complir amb les regulacions alimentàries.

Altres

Les aplicacions de les bandes transportadores són infinites. En les nostres instal·lacions també produïm per a aeroports, centres de distribució i magatzematge o fàbriques de reciclatge, entre altres, oferint sempre les millors prestacions: qualitat, eficiència i durabilitat.

Contacta amb nosaltres

Les bandes transportadores tenen infinitat d'aplicacions, grandàries, formes i gravats, en funció del sector al qual es vagin a dirigir

Bandes transportadores
Bandes transportadores
S'utilitzen en multitud de sectors, sobretot per al transport, i tenen diferents amples i gruixos

Corretges
Corretges
Les ones sobre la superfície de les bandes transportadores esmorteeixen possibles cops del producte

Protecció
Protecció
Els recobriments estan pensats per a maquinària del sector de l'envasament, tracció de paper, embalatge

Recobriments
Recobriments
Les telers s'utilitzen per a diferents sectors industrials, entre ells el sector tèxtil, com a obridor i mesclador

Telers
Telers
Un dels sistemes d'unió més comunes són les grapes de plàstic

Unions
Unions