Especialistes en bandes transportadores

Manipulació, reparació i muntatge a la nostra fàbrica a Barcelona

Especialistes en bandes transportadores

Com la teva empresa de bandes transportadores a Barcelona. Fabriquem, reparem i muntem tota classe de cintes per al teu negoci o gran empresa, sempre realitzades a mesura segons les necessitats de cada producte o sector. Contacta amb nosaltres i demana'ns un pressupost personalitzat!

A BT Omniservice obrim les nostres portes en 2012, sent una base de professionals amb més de 20 anys a la nostra esquena en el sector de la manipulació de bandes transportadores enfocades al sector industrial: PVC, PU, silicona…

Un servei integral a la mida de cada empresa o indústria

Som una empresa familiar i en tots els nostres serveis preval el tracte pròxim i personalitzat, un dels nostres punts forts. Hem evolucionat amb el pas dels anys i, avui dia, som una companyia de referència en el sector a la comarca del Bages i la província de Barcelona.

Treballs per a diversos sectors

Comptem amb clients de diversos sectors: logística, automoció, alimentació, aeroports, càrnies, farmacèutiques, reciclatge… I cada dia són més els que ens busquen a causa de les garanties que oferim, tant en la rapidesa de fabricació com en l'eficiència dels nostres serveis de reparació i muntatge.

La fabricació de bandes transportadores a Barcelona és present en gairebé tots els sectors productius. Per això, els nostres clients no sols troben un resultat eficaç, sinó que t'oferim un assessorament tècnic i de I+D en tots els nostres productes.

A més, no sols estem especialitzats en bandes, també som experts en recobriments i manipulacions de corretges i bandes, vulcanitzats de goma, teleras… Un extens catàleg de serveis i productes que ajustem a les teves necessitats.

BT Omniservice

Servei integral a la mesura de cada empresa o indústria: assessorament, personalització, rapidesa, atenció postvenda i reparació.

Contacta amb nosaltres