Fabriquem bandes transportadores a mida

Qualitat i rapidesa garantides als nostres serveis al Bages

Fabricamos bandas transportadoras a medida

La fabricació de bandes transportadores a Barcelona és la nostra especialitat. Encara que comptem amb altres productes com a corretges, recobriments o teleres, els nostres serveis de manipulació, muntatge i reparació de cintes ens situen com una empresa de referència en el sector al Bages.

A BT Omniservice treballem per a grans empreses i negocis, ja que adaptem les nostres bandes transportadores a qualsevol sector: alimentació, logística, automoció, aeroports… Oferint-te els millors materials i les màximes garanties.

Servei

Ens desplacem a la teva fàbrica, t'assessorem, et configurem un pressupost a mida i sense compromís… Tot de forma ajustada per a no frenar la teva producció.

Proximitat

T'oferim un tracte pròxim i personalitzat, adaptant tots els nostres serveis de fabricació i reparació a les teves necessitats productives i les del teu sector.

Rapidesa

El nostre termini de fabricació i instal·lació és de dos a tres dies, la qual cosa ens converteix en una de les empreses més productives del sector a Barcelona.

A més, t'oferim tots els serveis en un: fabricació, instal·lació i reparació. Procurem les solucions més adequades al teu problema; actuem de manera ràpida i eficaç per a evitar que perdis temps i, per tant, productivitat.

Gràcies al fet que som experts en el sector des de fa diverses dècades, estem preparats per a afrontar qualsevol repte i solucionar les teves necessitats de la millor forma possible. No esperis més i contacta amb nosaltres!

Beneficis de les nostres bandes transportadores

Treballem amb marques capdavanteres com Esbelt, per la qual cosa t'oferim les màximes garanties en les nostres prestacions. Si estàs pensant a instal·lar bandes transportadores a la teva fàbrica, et comptem per què la seva relació qualitat-preu les converteix en un producte imprescindible.

Qualitat

La qualitat dels nostres materials garanteix un resultat excel·lent. Les nostres bandes transportadores són flexibles i resistents, amb nombroses propietats i un període de vida útil llarg. S'adapten a cada sector i resguarden i cuiden el producte transportat.

Preu

A més de ser fàcils d'usar i amb uns costos d'instal·lació i manteniment mínims, augmenten l’eficiència i productivitat en transportar grans quantitats de materials a curtes, mitjanes i llargues distàncies redueix els treballs físics més pesats.